divendres, 29 d’octubre del 2010

LA VENTAFOCS AL TEATRE SERRANO



Els alumnes de cinqué i sisé del nostre centre han pogut gaudir d'un espectacle operístic en la seua pròpia ciutat. 
Per mitjà d'un conveni entre l'ajuntament de Gandia i l'Obra Social la Caixa, joves dels col·legis d'aquesta localitat han pogut veure en directe una adaptació de l'òpera original de Rossini “La Ventafocs”.

Aquesta adaptació, duta a terme pel Teatre del Liceu de Barcelona i la prestigiosa companyia Els Comediants, ha estat escenificada al Teatre Serrano de Gandia el passat divendres 22 d'Octubre.
L'activitat ha complit l'objectiu d'acostar els més joves al món de l'òpera en viu i en directe.




5 comentaris:

  1. És molt interessant que l'Ajuntament progame activitats, que no tenim sempre al nostre abast.

    I els que vàreu anar, què digueu? Us va agradar?
    Conteu-nos alguna coseta.

    ResponElimina
  2. hola , sóc Feli ,volia comentar que la Ventafocs va ser un gran espectacle , varen gaudir una bona estona alumnes i mestres , ojalà aquestes activitats foren més a sovint!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. holoa,soc Mariam,volia dir que el teatre,ha sigut com la pelicula.En la pelicula no i avia comedia,com diu Calletana en el teatre si i havia comedia.Pero mo vais pasar beeeeee¡

    ResponElimina
  4. ola soy alba bode que mona maria.b y mariam y tambien lilu amigas jejeje

    ResponElimina
  5. ola soc vanessa y volia dir que la ventafocs va estar molt be y m´agradaria q tornarem a vore ves teatres me o vaig passar molt be amb els meus amics

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.