divendres, 19 de novembre del 2010

XERRADA XARXES SOCIALS


Els passats dies 17 i 18 de novembre va venir al nostre col·legi l'assessor del CEFIRE Joan Lluís Ferrer per fer una xerrada dirigida als alumnes més grans de l'escola, els del tercer cicle. Aquesta tenia com a finalitat donar-los unes pautes o recomanacions a l'hora d'utilitzar internet i principalment en l'ús de les xarxes socials, així com els perills que de vegades té. Els alumnes varen estar molt atents ja que el tema es interessava molt. Van participar d'aquesta xerrada aportant experiències personals i plantejant dubtes i preguntes a Joan Lluís. Aprofitem aquest espai per recordar-los als pares de tots els alumnes del nostre centre que el proper dia 1 de desembre, a les 19 hores, s'impartirà una altra  xarrada  amb el mateix tema; Xarxes socials,  per informar i donar consells als pares de cara a la supervisió dels seus fills. 
El lloc serà l'aula multiusos del nostre col·legi.

2 comentaris:

  1. Benvinguda Rosana Pascual, ja saps publicar en el blog.
    La xerrada per a pares serà molt interessant, esperem que vinguen molts pares i molts mestres.

    ResponElimina
  2. L'escola amb aquestes xarrades s'apropa a la realitat dels nostres alumnes.
    Per a ells les xarxes socials són el banc del parc on xarrar amb els amics, i els hem d'educar i ensenyar com fer un ús responsable.
    Aquest tema és molt sensible entre els pares, que pensem que d'aquest tema sabem menys que els nostres fills.
    Ës per això que cal acudir a la xarrada per a pares. Per a FORMAR-NOS nosaltres i poder ajudar als nostres fills.

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.