dimecres, 1 de desembre del 2010

EXCURSIÓ A VILLENA I BIAR.




Els alumnes i mestres de 6é vam anar el divendres passat, 26 de novembre, d'excursió a Villena i Biar.
Allí vam poder visitar el castell de Villena on vam conéixer la seua història gràcies a Samuel, el guia que ens va acompanyar en la visita. Els alumnes van poder relacionar algunes dades que ens va donar Samuel amb continguts que ja hem vist a l'àrea de Coneixement del medi, com per exemple que el castell va ser atacat durant la guerra de Successió o que el castell està situat en el que era la frontera entre els regnes musulmans i els cristians, etc.
També vam anar al museu arqueològic de Villena on vam vore entre altres coses, el tresor de Villena, una col·lecció d'objectes d'or que corresponen a l'edat del bronze, descoberts en una excavació l'any 1963.
Després de la visita a Villena marxarem cap a Biar, on vam dinar al santuari d'aquella localitat. En acabar de dinar visitàrem un taller de ceràmica. Allí els alumnes van poder vore per mitjà d'un video documental com s'elabora la ceràmica. Per acabar, vam entrar al museu etnogràfic de la localitat on ens vam endinsar en una època passada gràcies als objectes relacionats amb la història, l'artesania, els oficis i els costums del segle passat.
Els alumnes s'ho van passar bé i a més a més van apendre moltes coses.

2 comentaris:

  1. Hola Rosana no sé si els mestres de 6 van fer fotos en l'excursió i si seria posible que les posareu al blog. Gracies

    ResponElimina
  2. La excursió va estar molt divertida, el castell de Villena va ser lo més interesant. ALUMNA DE 6A

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.