dilluns, 24 de gener del 2011

ELS SISÉS PREPAREN LES MAQUETES DE FALLES PER AL CONCURS DE LA VITAL.


Un curs més els alumnes de sisé de Primaria participaran en el concurs de maquetes de Falla de la Vital. Aprofitarem aquest projecte per a que treballen en grup, ja que no presentaran ningú un treball individual. Tots hauran de formar part d'un grup.
Aquest curs volem que els nostres alumnes elaboren uns treballs bonics, dignes i que reflecteisquen l'esforç que posaran en aconseguir-ho; per això hem sol·licitat l'ajuda de Vicent Cabanilles, artísta faller especialista en falles infantils i guanyador de molts primers premis d'ací de Gandia.
La nostra intenció és que els oriente i assessore en la realització d'aquestos treballs que ells fan amb tanta il·lusió.
El passat dia 13, va venir al nostre col·legi per a ensenyar als alumnes fotografies de maquetes de falla i comentar-los els possibles materials que podien utilitzar. Els alumnes van estar plantejant-li preguntes que ell va respondre i es va oferir a tornar a vindre quan els alumnes ja tinguen començada la maqueta de la falla. Amb aquesta segona visita Vicent els ajudarà a millorar el que tinguen fet i els donarà idees per a continuar amb la maqueta.

2 comentaris:

  1. Què interessant!
    A vore si guanyeu. No sé si és posible o les bases del concurs ho permeteixe, però......
    Ens podrieu posar imatges de les falletes que presenteu???????

    ResponElimina
  2. a mi magrada molt fer aso .

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.