dissabte, 6 d’abril del 2013

SETMANA CULTURAL AL CEIP ROÍS DE CORELLA

Hola a tots. Aquestes vacances m'he dedicat a recopilar fotos de la setmana cultural i m'he proposat publicar-les al blog i contar-vos el que s'ha portat a terme en els dies de la setmana cultural del nostre col·le.
Bé, doncs en el tercer cicle es van preparar uns tallers per on tots els alumnes havien de passar.


Un dels tallers és el que jo vaig preparar i consistia en fer una animació lectora del llibre "El grito de la grulla" de l'autor Samuel Alonso. Recull una història de dos xiquets en la ciutat de Nagasaki durant la segona guerra mundial. En el col·le, el seu professor, es ensenya a fer grulles de papiroflèxia. Les grulles,al Japó, simbolitzen la vida i els bons sentiments.El pare de Junichiro (el xiquet protagonista) és un pilot que mor durant la guerra.



Els alumnes de 6é van preparar un treball previ de recerca d'imatges a Internet i van editar una pel·li molt xula que la vam reproduir en la pissarra digital interactiva durant el taller i  simultàniament es va procedir a la lectura d'un capítol titulat la carta. Finalment alguns xiquets de 6é amb unes imatges de vídeo gravades prèviament donaven dades de la segona guerra mundial i feien una reflexió al voltant d'aquesta.







Un altre taller directament relacionat amb aquest era el de papiroflèxia. Als alumnes els va agradar moltíssim. 
Era, clar està, la confecció d'una grulla de paper:




Tallers de plàstica, confecció del polseres, de poesia, dansa i jocs d'anglès, ...







A més a més vam anar a l'Ajuntament de Benirredrà per gaudir d'un taller representatiu dels diferents tipus de música i fins i tot els alumnes van participar en una gravació:








1 comentari:

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.