divendres, 23 de febrer del 2018

Amb TREN a València


Hem anat a València utilitzant el transport públic.
Aprofitant que a la nostra ciutat tenim una molt bona connexió amb la ciutat de València, decidírem organitzar una eixida amb tren, amb una finalitat extra: Conèixer i utilitzar el transport públic.

Teniem al nostre favor que els llocs on anàvem estaven en ple centre històric, i el tren ens deixa allí mateix.

Havien de saber estar en el transport col.lectiu, on estan acompanyats de més persones, com circular i moure'ns per una gran ciutat com és València, plena de gent i de molts turistes.

Hem visitat i ens han explicat al voltant del Palau de la Generalitat, de Ajuntament de València, Museu de l'Almodí, el Tribunal de les Aigües, el vell llit del Túria........
Hem vist i saludat a alguns polítics importants, com el Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana: Ximo Puig que ens ha preguntat d'on erem, o l'alcalde de la ciutat de valència, Joan Ribó que estava fent una roda de premsa.

A destacar també la guia que ens ha contat tota la història i les anectotes del Palau de la Generalitat. Ho ha sabut adaptar als xiquets i xiquetes, aconseguint despertar-los la curiositat i el seu interés.

Una visita molt interessant, no us pareix?











































El Palau de la generalitat ens envia les fotos que ens van fer:







2 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.