dijous, 5 de maig del 2011

PROMPTE FAREM EL VIATGE DE FINAL DE CURS





Ara que hem tornat de les vacances de Pasqua, ja vegem més prop la data tan esperada pels alumnes de sisé de marxar cap a Barcelona i Tarragona, on de segur ens ho anem a passar genial. En aquest viatge de tres dies i dues nits visitarem el delta de l'Ebre, farem una visita cultural per la ciutat de Barcelona i gaudirem també d'una jornada més lúdica el dia que anirem a Port Aventura. Des del blog voldria recomanar-los a tots els alumnes que van a vindre a aquest viatge, que malgrat que sé que la jornada que més desitgen que arribe és la de Port Aventura, facen el possible per aprofitar al màxim els tres dies d'aquesta eixida, ja que van a apendre moltíssimes coses al visitar la ciutat de Barcelona i el delta de l'Ebre. Tot allò que s'apren mitjançant els viatges, estiguent en contacte directe en la realitat que s'observa o que s'estudia,permaneix en la memòria i no se'ns oblida, especialment si es gaudeix d'aquest aprenentatge.

1 comentari:

  1. Tinc ganes de que arribe el 6 de juny per anar al viatge de fi de curs per visitar Barcelona pero sobretot anar a portaventura.

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.