divendres, 21 de setembre del 2012

Alba, Sílvia i Jéssica en l'Ajuntament





El Saló de Plenaris de l'Ajuntament de Gandia ha estat un any més, l'escenari del tradicional plenari de xiquets i xiquetes que participen als programes d'Educació Vial i Seguretat que organitza la Direcció General de Trànsit (DGT) junt als centres educatius, la Policia Local i l'Ajuntament de Gandia.  
Data: 21/09/2012

El Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Gandia ha estat un any més, l’escenari del tradicional plenari de xiquets i xiquetes que participen als programes d’Educació Vial i Seguretat que organitza la Direcció General de Trànsit (DGT) junt als centres educatius, la Policia Local i l’Ajuntament de Gandia.L’alcalde de Gandia, Arturo Torró, els ha donat la benvinguda, junt al regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Reig; la regidora d’Educació, Marta Cháfer; l’Oficial de la Policia Local i responsable de les Campanyes d’Educació Vial, Vicent Frasquet; així com Inés Reig i Amparo Doménech, coordinadores de Seguretat Vial de la DGT. També han acudit al plenari d’alumnes, representants de tots els grups polítics de la Corporació Municipal.Després de donar lectura a les redaccions per part dels propis alumnes, ha procedit a lliurar els premis de redacció d’este programa d’Educació Vial. La guanyadora ha estat, Saray Ibiza López, del col·legi Benipeixcar; el segon premi per a Ainhoa Arroyo, del col·legi Joan XXIII; i el tercer per a Roser Martí Torres, del col·legi Carmelites.

2 comentaris:

  1. Enhorabona a totes,sou unes artistes.

    ResponElimina
  2. Alba segur que la teua candidatura era de les millors. Felicitats guapa.

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.