dissabte, 18 de desembre del 2010

La coral del col.legi


Com tots els cursos, quan s'acosten les festes de Nadal, ja és tradicional que la Coral del col.legi vaja  a cantar  nadales a llocs emblemàtics de la nostra ciutat, com l'Ajuntament, l'hospital, una residència de la tercera edat, ....
Aquest any una mare,  Amparo Alberola, mare de Marc de 5é B, ha gravat part de l'actuació a l'Ajuntament  i l'ha pujat a YouTube, i ens ho ha postejat al Facebook del col.le.
No s'ho podeu perdre, està super bé. 
Cliqueu damunt de les dues nadales, i voreu que bonic.

Gràcies Amparo, per fer-nos arribar aquest material, gràcies als professors de música, Jonathan i Caietana que assagem amb tots aquest "cantants", després de finalitzades les classes, i gràcies als components de la coral per representar tan bé al Roís de Corella per tot arreu!



1 comentari:

  1. Hem de reconèixer el gran esforç que els nostres mestres de música,Caietana i Jonathan fan en aquestes festes i també en altres celebracions del col.legi,gràcies als dos per realitzar aquestes activitats que deixen al nostre col.legi en tan bon lloc, col.laborant en formar una imatge de col.legi dinàmic i per fer participar als nostres alumnes d'aquestes vivències d'escola.

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.