dimecres, 23 de març del 2011

FANTASIA PER A UN GENTILHOME - J.RODRIGO

Els alumnes de 5è de Primària hem treballat una de les obres més conegudes del compositor valencià Joaquim Rodrigo: "Fantasia per a un gentilhome". Concretament, la "Dansa de les torxes" o "Danza de las hachas".
Ens hem endinsat en el món de l'orquestra simfònica, les famílies d'instruments, com es col·loquen a l'escenari les diverses seccions, etc.
I hem apŕes a reconèixer els diferents timbres instrumentals per poder entendre millor la música que escoltem i així gaudir-ne més.
Aquesta és l'activitat final, una interpretació amb llinternes (les torxes del s.XXI) per diferenciar les diverses famílies d'instruments: corda (blau), vent-fusta (roig), vent-metall (verd), guitarra solista (groc).
Us deixe amb aquest espectacle meravellós de llums i colors...




10 comentaris:

  1. Quina activitat més interessant per a tancar la unitat didàctica.
    I el vídeo que heu gravat està espectacular!
    Enhorabona Caietana, i enhorabona a tots els de cinqué, per deixar-nos vore a nosaltres eixos espectacles tan preciosos!

    ResponElimina
  2. A mi m'agradat molt aquesta activitat, perquè he aprés coses noves sobre un compositor valencià que es diu Joaquim Rodrigo i també he aprés a diferenciar els instruments d'una orquesta segons siguen de vent-metall, vent-fusta, corda. També m'agradat molt com sona la guitarra solista i m'ensenyat noms nous d'instruments i m'ho he passat molt bé en tots els meus companys.
    Espere poder fer més activitats prompte tots junts.

    ResponElimina
  3. A mi m'agradat molt aquesta activitat perque em sabut llegir la musica i em aprés a diferenciar els instruments que apareixien.
    Aquesta activitat ha quedat molt bonica i molt colorida.
    ESPERE TORNAR HA FER ALGUNA ACTIVITAT TANT BONICA I TANT COLORIDA COM AQUESTA!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. A mi m'agradat molt aquest video. Hem apres a diferenciar les families d'instruments.A mi mabria agaradat fer aquesta activita pero estava malalta i no la vaig poder fer.

    M'AGRADARIA QUE FEREM UNA ALTRA ACTIVITAT COM AQUESTA TAN JULA!!!¡¡¡

    DE:ANNA GÓMEZ 5B

    ResponElimina
  5. a mi m'agradt molt per q he apres a distingir instruments en canvi en el altre col.legi no ho vaig aprendre tambe heun compositor valencia ma ha ajut molt ¡em fet un treball precios!

    ResponElimina
  6. A mi m'agradat molt aquest treball que hem fet, també he apres a distinguir els instruments. He tingut la sort de coneixer un compositor valencia anomenat Joaquim Rodrigo,¡HEM FET UN TREBALL PRESIOS!

    ResponElimina
  7. m'ha encantat aquesta activitat que hem fet,i hem apres coses sobre el compositor Joaquim Rodrigo i la seua musica.El video ha estat molt xulo.He apres instruments que no coneixia .La musica el fa sentir moltes cosses.Hem fet un bon treball.

    ResponElimina
  8. Fenomenal, Caietana. Vas a guanyar un premi pel record de comentaris.

    ResponElimina
  9. Ha sigut un espectacle ben xulo. no sabia q s'hi vegera aixi!MOLA!



    Caietana, em deus un positiu he?!?!
    no digues q no!

    Ausias Prieto 5e B!!!

    ResponElimina
  10. jo no savia que desde fora es veia tan xulo i sentisc repetir el que Ausias diu pero es que jo creec el mateix que ell francament

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.