dilluns, 11 de febrer del 2013

Comentari de pel.lícula

Recorda:
L'activitat la pots respondre en la teua llibreta de classe, o ací al blog.
En els dos llocs és molt important narrar de forma estructurada, clara i sense faltes d'ortografia.
Abans de donar-li al botó de publicar, fes una llegida i corregeix errors.
* Recordeu de marcar la casella:  Seguir comentaris per email.



5 comentaris:

  1. Pel·lícula en la asignatura de valencià.

    Pel·lícula: Titanic
    Aquesta pel·lícula m'ha agradat molt perquè apart de que la vaig veure en 3D és una pel·lícula que és original bassada en fets reals i jo per supost vaig patir. Però la veritat és que em va agradar molt.


    Serie en la asignatura de castellá.

    Serie: Sinchan.
    A mi aquesta serie no la vec molt a sovint però quan la vec em fa molta gràcia. La veritat, també hi ha una cosa que m'agrada molt, és que els dibuixos pareixen com si estigueren deformats.

    ResponElimina
  2. Els miserables m'ha agradat molt perquè esta vasada en fets reials els actors són boníssims i està molt ben feta la pel · lícula, plori un munt, però al final acaba més o menys bé em a agradat moltissim us la recomano

    ResponElimina
  3. Pel·lícula: Lo imposible.

    Aquesta pel·lícula m'ha agradat molt perquè està basada en fets reials. És molt emocionant veure com una familia es troba després d'un gran tsunami a Tailàndia. La història la va contar la mare que va perdre part d'una cama. Us la recomane!

    ResponElimina
  4. Andrés Gumersindo 6é A18 de febrer del 2013, a les 22:22

    Nom de la películ.là:
    La Vida De Pi

    Actors : Pi el protagonista , la seua familia , els mariners iels que el rescaten .

    Tracta de : Que els pares de Pi es van coneixer en el zoo de són pare , van viurer alli i com tenien pocs diners , es van tindre que anar a un altre pais a per treball .
    Es van emporar uns animals per a vendrels . Pi sen va despertar i va despertar al seu germa i li va dir que eixira amb ell a vorer la tormenta no li va fer cas i sen va anar soles , entonces , va ascomensar a mourers el vaixell de carga i ell bambant per tots els costats entonces els mariners el van vorer i li va tirar al una barca de salvament i desopte va apareixer una zebra i va saltar a la baraca i es va trencar la cama . Es va soltar i en la barca estaven la zebra , una lliena .
    Va pasar un tsunami i sen va emportar el vaixell amb la seua familia i els mariners al fons del mar i la barca a un altre lloc . La lliena va matar a la zebra va pasar una altra ona i va portar al tigre i Pi no es va donar conter . Cuan va parar tot va apareixer la mona amb unes bananes de baraca i va puxar a la barca de salvament entonces la lliena va matar a la mona i va eixir el tigre i la va espantar i sen va portar la zebra i a la mnona on estava abans . Pasen dies i van tindre que comvibir el tigre i Pi junts i van arribar a una illa que matava per la nit afonanse en la mar i feia una aigua acida . Sen van anar de la illa i va pasar una altra tormenta es van quedar insconcients i una ona els va portar a terra firme es van despertar i Pi va doir que era un milacre de Deú i el tigre sen va anar i sen va parar mirant a la selva . Despres sen va anar i a Pi li va afectar que la seua familia va morir i lo que mes que el tigre no es girara a vorel , va tornar a quedarse inconscient per quee no tebnia forses , el van trobar i rescatar i el metges i uns periodistes li van preguntar despres de que estaguera be que li va pasar . Se u van contar i no seu creuen i va camviar la versio .
    Ma agradat molt , qui u contava era Pi i la películ.lá se la contava a un chic que no creu en Deú i volia vorer si li feia creurer i u va con seguir .
    Es una películ.la trista i em vaig emocionar un poc peró va acabar bé.
    Us la RECOMANE.

    ResponElimina
  5. La Pel·lícula Avatar

    M'ha agradat molt perque es molt bonica i en 3D es molt bonica i te uns efectes especilas molt bons
    i jo la recomane borela en casa

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.