dijous, 22 de setembre del 2016

Sara, Alcaldessa de Gandia


Hui Gandia ha tingut durant una horeta una nova Alcaldessa, la nostra alumna de 6é curs Sara F.

     Cada any tots els xiquets i xiquetes de totes les escoles de Gandia fan una redacció imaginant que farien per la seua ciutat, si en hi foren Alcaldes o Alcaldesses.
L'Ajuntament elegeix la millor redacció de cada classe de 6é, i després elegeixen la millor de totes elles.  Del nostre col.legi han seleccionat les redaccions d'Irene E., Lola i Sara F.
    Estem molt contents de dir-vos que aquest any la millor de tota Gandia, de nou, ha estat la de Sara, alumna de sisé del nostre col.legi.
    I hui, coincidint amb el Dia sense cotxes, s'ha celebrat en Plenari escolar, on els xiquets i xiquetes seleccionats han ocupat el lloc dels regidors i Sara ha estat l'Alcaldessa.

    Ha estat molt bonic i motivador escoltar com veuen i com millorarien Gandia els futurs ciutadans i ciutadanes de Gandia.
ENHORABONA a Sara, Irene i Lola





















2 comentaris:

  1. Enorabona a les redaccions de SARA,IRENE,LOLA.Sara has estat molt be espere que taga agradat estar al costat de DIANA MORANT Irene i Lola tambe vareu estar molt be encara que no vareu esmorzar jiiii pobretes pero lo important es que la paseo molt be

    ResponElimina
  2. Estem molt contents de que Sara haja estat escollida alcaldessa de Gandia.
    És un orgull per al nostre col·legi!

    ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.