divendres, 9 d’octubre de 2015

Més narracions de l'estiu


EL    MEU  ESTIU
Uns  dels  millors  dies  de l‘estiu  va  ser  en  juliol  en  l'aniversari  d’un  amic  meu  que se’n  va  anar  a  les  esclaves,  però  que encara  tenim  molta  amistat.
Vam  anar  al  karting  de  Xeresa  a  les  afores  de  Xeresa. Primer  vam  fer  una carrera de  classificació  per  vore qui  eixia  primer, segon, tercer, quart, quint o sext, jo vaig quedar segon.
Després  vam fer la de veritat. Eren  15 voltes i  jo durant la meitat  de la  carrera anava primer,  però la octava volta em  van adelantar. Ja en les ùltimes  tres  voltes  vaig  estar  a  un metre de adelantar  al  primer, però  em va tancar  i jo vaig  pegar  tres voltes  derrapant   i  em vaig  estampar  contra el neumàtics , hi havia un fum  que  no  podia  vore.  Però  per  sort vaig  em vaig estampar  d’una  manera  que vaig  poder continuar.  En l’ùltima  volta vaig adelantar al primer  i  vaig  guanyar. 
Joel F.  5é - A

EL MEU
ESTIU 
SARA F.  5é - A

A l’ estiu, m’ho he passat molt bé, vaig anar de viatge a Málaga, a la ciutat de Benalmádena, a un hotel que es diu Los Patos.
Dins de l´hotel hi havia un pati. Al pati  hi havia un parc aquàtic, una piscina normal, una zona per a menuts amb tobogans xicotets i un vaixell pirata.
De menjar hi havia un buffet.

Per la nit, després de sopar fèien espectacles de màgia, de ball, acrobàcies, jocs d’adults i de menuts….  Jo vaig participar en alguns dels espectacles i els meus pares també, el meu germà i jo ens varem riure molt.
Un día vàrem anar en autobús a un papallonari que estava un poquet lluny de l’hotel. Hi havien papallones de tot el món i de record del papallonari em vaig comprar una polsera amb papallones.Vàrem tornar del viatge i després d’uns quants dies, vàrem anar a un parc aquàtic que està en Cullera i es diu Aquópolis.
I després vàrem estar anant a la piscina i a la platja.


9 comentaris:

 1. Maria Jesús. Quina oportunitat més bona de que tots conegam les redaccions dels alumnes. Amb fotos incloses. Genial!!!!!

  ResponElimina
 2. Sara que sort tens es super xulo als llocs que as anat

  ResponElimina
 3. Segur que seu vau pasar molt be tots . BESEETSSSSS per a toots VOS VUIC MOLT COMPAÑS

  ResponElimina
 4. Molt xules les fotos i les redaccions!!!!!!!

  ResponElimina
 5. Maria Jesús he fet la candidatura en power point

  ResponElimina
 6. te u pasaries molt be que guay

  ResponElimina
 7. Seria molt divertit!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 8. son molt chules les redaccions que guay

  ResponElimina

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.