dimarts, 6 de desembre del 2011

Misteri a la meua classe......


A la meua classe ha passat una cosa molt estranya: Pareix que estiga maleïda!!!
Primer Sergio es va fer mal a la monyica, després jo al peu, després Maria al peu, després Sandra al peu i per últim a Ade la tenen que operar de l’ull. Era molt estrany, perquè mai hi havia passat. 
Un dia ens teníem que anar a una excursió al Castell, però Maria, Sergio, Sandra, Ade i jo, ens vam quedar. Aleshores vam anar a la classe de quart a fer deures… I vam veure una pissarra digital!!! Ens vam estranyar, perquè abans no hi estava, ens avorríem tant que la vam encendre: hi havia molts icones, vam obrir una i de sobte… Vam tocar la pantalla i va cobrar vida!!! Vam entrar, però Ade es va quedar vigilant, i de sobte vam veure una bruixa que ens deia:
- Què feu ací?!!Qui vos ha dit que vinguéreu?!! Ara espatllareu el meu pla!!
Nosaltres vam respondre:
- Quin pla?, nosaltres no sabem res!!
- Ah!, no?
- No, per què?
- Bo...Com no ho sabíeu vos ho vaig a contar:
Primer anava a fer que tots els de la vostra classe vos posareu malats o en problemes, i després anava a menjar-vos!!!
Nosaltres vam respondre:
- No t’ho consentirem!!!
- Ja! ja! ja! ja ! ja!, no podeu detindrem, el pla ja està en marxa, ja! ja! ja! ja ! ja!Nosaltres sabíem que no podíem parar-la, perquè estàvem en problemes: en crosses, en embenes i amb escaioles. Però a Sergio se li va ocórrer una idea:
- Podríeu fer una cosa en les crosses, Maria i Àurea?
Les dos vam respondre a la vegada:
- Clar que sí, home!!!
- Aleshores feu açò: la distragueu mentres jo i Sandra canviem la bola màgica per una taronja, però si ens pilla tindreu que pegar-li amb les crosses. 
- Val!!! 
- Escomencem a la de tres, una, dos i tres, ja!!! 
- Hola bruixa!! Sabies que la teua berruga t’afavoreix la teua cara rebonica?!! 
- Gràcies, però ja ho sabia. 
- Sabies que les teues arrugues són molt boniques?!! 
- Sí, però gràcies de totes maneres. 
Sergio i Sandra van cridar
- Corregueu!!! 
La bruixa cridà
- Per què?!! 
- Que te’n vas d’ací bruixota roïna!!! 
- Com?!! 
- Adéu!!! 
- Noooooo!!!
Així la bruixa se’n va anar a un altre món, i els xiquets i les xiquetes de la nostra classe van tornar sans. 
Fi 
 Autora: Àurea Blasco.   5é A











     Misteri 
A la  meua classe ha passat una cosa. Resulta que quan tornarem a l'escola, Maria tenia l´estoig per terra, estava obert i els bolis, llapis i gomes estaven escampats per tota la classe. Ella assegurava que se l'havia deixat al costat dels llibres.
          Tots pensàrem que havia segut un xiquet anomenat Pere, d'un altre curs. Uns xiquets es vam interessar i vam anar a parlar amb ells, no van contestar i se'n van anar enfadats amb nosaltres, que sols volíem ajudar-los.
          Al dia següent les taules estaven mal col·locades, i al final li tiràrem la culpa a Pere una altra vegada.
          Ens va pareixer raret i un xiquet i jo ens quedàrem una estona deprés d'eixir de classe, amagats, per a vore qui era i no vam vore res.
          Ens esperàrem uns dies per vore si passava alguna cosa, passaren coses pitjors: van rebuscar al calaix de la mestra MªJesús, li vam tirar culpa a Marc, un amic de Pere,  ja que Pere no havia vingut a classe eixe dia perquè es sentia malalt, però per a assegurar-nos, cridàrem a la polícia i ens vam quedar eixa nit vigilant.    Al dia següent ens van anunciar que el culpable era una mona que s'havia escapat d'un circ que havien posat prop de l' escola.
 
FI

Autora: Alba J.B.   5é A





5 comentaris:

El teu comentari, apareixerà quan posem la solució, per a qeue no ho copieu i després de passar els filtres per comprovar que no es spam.